Blogger Backgrounds
style="background: url(http://thecutestblogontheblock.com/wp-content/uploads/2011/10/preciouspetalscopy.jpg) center top fixed no-repeat !important;">

slide

Monday, 30 May 2011

terbaik,terbaik,terbaik...

NI lah novel yang aku baru hbis bc....mmg terbaik bg aku.nvel setebal 1050 m/s ni aku hbskn dalam mse stu ari..sperti nvel karya SITI ROSMIZAH(SR) sblom ini iaitu ANDAI ITU TAKDIRNYA,CINTA KAU DAN AKU DAN LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU,dan terkini 7 HARI MENCINTAIKU,mmg tk mnghampakn pemnt SR..nvel yg ke4 ni berbeza ngn sblom ni,..watak KHUZAIRI dlm nvel ni x sprti watk2 hero dlm nvel sblom2 ni,KHUZAIRI+MIA.dlm nvel ni watk hero mmg penybar gle.mcm xd perasaan pn de gk aku tgk..tp aku mmg salute ar klo btol2 watk laki ni wjud dlm alam nyata,,,yg heroin dlm cte ni lak mmg ego,kerek,...mmg klo bc perghh bengkek gle r rse..bapak sombong gle,terlalu bgga ngn kekayaan dia ade...bg dia Khuzairi x lyk bergnding ngn dia hnye d sbbkn Khuzairi tu ank org kmpg.dia lak ank org kaya,so dia fkr enggang mestila ngn enggang gk xkn ngn pipit lak kn...tp kdg2 skap pnybar si Khuzairi tu rse mcm terlaluan lak,.ye la rse mcm dayus pn de gk,aku mmg ske jln cte dia sbb agk berbeza la mcm karya SR b4 dis,,mmg berbaloi ar bli dan bc nvel stbal ni..mmg laris gle mcm nvel CINTA KAU DAN AKU yg best seller tu..spe2 yg xdptkn lg nvel ni mmg ptt cpt2 beli sbb nvel ni mmg ssh nk cri..cpt je hbs..mcm pisang greng panas je..kmen aku bg nvel ni mmg best gle+terbaik+xbsan ble bc+jln cte mmg menarik smpaikan kte tertnye2 pe tndakan strusnye pe akn jd psni...:-))

Wednesday, 25 May 2011

RindU YnG TeRpEnDaM

huhuhu..bergaya je lebih..beli xpun...miss dat moment with u alls
tyme outing...(rndunye nk hang out ngn korg=(,,)
malam annual dinner mlm kami(PTI)
dak2 laki men air pas pnt bakar ayam..
tyme bbq kt teluk ketapang.
rindu sgt2 kt geng2 pti...kegilaan korg bt aku rndu,,huhu

skrg ngn cuti sem,,rndunye kt korg..huhu..tyme dkt xd lak rse cmni....biasa la mnusia kn..xkn prnh hrgai pe yg dia ada..nbs bek cti sbulan je,.,sdr x sdr da dua thun kte bersama kn,..bkk sem ni kte da thun akhr,jp je kn,.msti aku sdih gle nk berpisah ngn korg nti akhr sem..huhuhu..xsgop sgt rsenye nk hdpi saat tu..wlpn kte sllu x sehaluan,x sefahaman tp kte ttap stu kls,da mcm stu keluarga da..phit mnis mcm2 kte lalui bersme..mcm2 kte lalui dlm kls spnjg tmpoh pengajian kte..dak2 pti sllu d ati aku..huhu..jiwang lak,...hope ikatan persahabatan kte ni ttap kekal smpai ble2...



Tuesday, 24 May 2011

just talK bOuT My lIfE,,,

ni ialah BA aku(my lovely dad)


ni lak my lovely mom(umi)

kakak aku yg sulong(kak linda) ngn abg zailani

ini lak kakak aku yg kdua (kak tie) ngn abg izani

ni kakak aku no3.(kak lie or bie)
abg aku yg k4 ngn kak ipar aku(matyurie+kak ekin)


abg ke5(abe cik)
ni aku,,huhu...pling last in my fmly...


NI SEMUA KISAH2 ADIK BERADIK AKU...NI LAK ANAK2 SEDARA AKU






ANAK sedara aku yg first(arman)

mek keting(acha)
dari kiri,dhia,damiya n syahirah,dpn lak darwisy.

sahabat baik(adib n darwisy)
ni ank sedara aku pling last stakat ni(aleesya)


Inilah kisah hdup aku...dats all....:-))