Blogger Backgrounds
style="background: url(http://thecutestblogontheblock.com/wp-content/uploads/2011/10/preciouspetalscopy.jpg) center top fixed no-repeat !important;">

slide

Sunday, 18 September 2011

memori dan kenangan

setiap org dlm hdpnye psti akn de memori yg indah,de kenangan yg pahit tok di igt..stiap insan xkn terlepas dr smua tu kn..hmpir 3 thun aku mencipta kenangan di UniSZA..pelbagai kenangan indah dan pahit yg aku lalui sepnjg menuntut ilmu di sni..spe sgka dlm bebrpa bulan sje lagi aku bakal menghbiskn pengajian di sni..INSYALLLAH..terlalu skjap mse berlalu.tiada lagi grau senda,dr kwn2 sekelas,wlpn sllu x sefahaman,tp yg tu la akn bakal di kenang oleh aku..mengenali insan2 pti sem5 mengajar aku erti sebuah persahabatan..mengajr aku utk berdikari..nth ble akn berjmpe lg stlah berpisah..yg pastinye stiap pertemuan bakal di iringi dgn perpisahan..sma ada sementara atau utk selama2 nye...sesukar mne pun kenyataan itu kte terpkse menelannya..sedikit wktu dan detik yg bakal aku dan kwn2 aku lalui bt aku ingin hrgai stiap detik itu ngn saat yg pling indah..supaya x menyesal d kemudian hari..tp hakikatnye stiap mnusia bile ada d dpn mata xkn prnh nk hrgai bila da xd d dpn mata bru tercri2 dan rsa rndu...*_*

Thursday, 8 September 2011

selembar kenangan di aidilfitri



















































hari raya da semakin hmpir tok melabuhkan tirainya..mse berlalu ngn cpt dan tnpe kte sedari lbh smgu kte beraya...cpt sgt kn rse puasa kli ini kn...pape pom hdp msti d truskn..mgu dpn kuliah da bermula.tp aku stu pn xstdy lg..sdgkan two weeks aftr raya de 4 test kot..aduyaaaaiiii cmne la...mls gle kot..da la asgment pn nth ke mne...pe nk jd la ngn aku ni kn..huhuhuuh...mls tahap gaban kot...aku klo da cti mmg cti gle2...xpgg buku pom..huhuuhu...mmg bkk nti kne pulun tol2 ar...gle cmni..ngn sumbgan nth ke mne..tesis pe tah lg...sdgkn sem5 da mkin dkt penghjungnye...gle tol..slmbe je tesis nth ke mne..huhu..ni gmbr2 candid spnjg bulan raya ritu...smuanye ank sdre aku amik so gmbr aku krgla..huuhuh...

Thursday, 1 September 2011

hari raya dtg lg

wah...da lme sguh aku x update blog ni kn..hhhuhu..yela..bru2 ni kn puasa.cbuk ngn puasa,then asgment berlambak d tmbh ngn test yg xprnh putus smpai la cti skrg ni msih de lg asgmen yg blom di siapkn..huhuhu...blik2 je uniSZA nti 4 test bakal aku hdpi..haaiiihhh..sguh2 seksa..tp nk bt cmne kn.,ni la prses bljr nmanye..spnjg bulan puasa bru2 ni..bermcm2 dgaan yg aku hdpi...kitorg jgk ad bt iftar khas utk sem5...mmg meriah sgt..smua tu d bt smgu sblom cti raya dan cuti sem,,sehari slepas iftar kls esoknye Ustazah Zainab pula menjemput kami ke rumah dia yg terletak d gong badak jgk..mmg mkn best la kt umh ustzh tu..tmbh lak free kn..hhuhu..papepom tq so much kpd ustzah dan xlpe jgk kpd ustaz hadi:-)...ari raya dtg lg..kli ni aku rse raya agk hmbar dn suram..xthu knp..bkn sbb xdpt duit rya ke xg mne2 tp hati aku rse kosong je..huhuhuu...bosan tol...da la akn menghadap cti smggu lg..mmg iktkn ati aku ske cti2 ni tp bosan ar...dp umh je..xley g mne..novel da hbs aku bc..nk bt asgment mmg aku mls,,nk stdy tk paper test ni lg la xd mood..still lam mood rye...selamat hari raya aku ucpkan kdp smua blogger,family2 aku.kwn2 d unisza,d mmpp,dan d fb,,maaf zahir batin ye...mge kte akn jmpe lg d raya yg akn dtg...:-))