Blogger Backgrounds
style="background: url(http://thecutestblogontheblock.com/wp-content/uploads/2011/10/preciouspetalscopy.jpg) center top fixed no-repeat !important;">

slide

Tuesday, 21 June 2011

satu kisah di funfair 2011

selamat malam smua...

mlm td aku prg funfair ngn mona,ain n anne,,mula2 nk suh pak mat je dtg amik tp anne nk drive,so kitorg ber4 sewa kete...prg agk lwt,sbb rncang yg jdnye last minute je kot..sbnrnye dr mgu lps lg nk prg tp ye la kn mgu lps aku blik kmpg...mula kitorg singgah d mydin,igt nk msuk dlm mydin skli mydin ttup daa...dorg smua prg dinner...awl gle kot ttp,so mkn kt food court tu je la...




 ni smua gmbr mse pas mkn kt food court,,amik gmbr mse otw nk g kt kete,...huhu...xsmpai kt funfair lg....


 ni lak permainan first kitorg men,,mmg rse nk muntah,nk terbang pn de,,,smpai rse nk ngis je kt ats tu nk trun....huhu,..





permainan kedua mona dan anne je men,aku n ain mmg da surrender da..huhu...awl2 lg,mse ats kete bkn men lg smua nk men pe yg de kt funfair tu...tp ble da kne skli,.huhu,,,mmg serik gle ar,.






then kitorg msuk haunted house,nmpk kt lua mmg cam seram gle,tkt gle ar ble fkr nk msk aku siap pluk mona lg,,huhu..tp ble da msuk hampeh gle,..da la mhal,,kjp lak tu,,ps men haunted house kitorg men roaller coaster,terbaik la pusing bagai nk rak,,huhuhu..nk luruh jntung aku ni..








 then yg last kitorg men yg mmg trun tu mcm nk trbng ke bwh je,..tu nsb baik dia xtrun smua,mcm spruh2 je..klo smua mkin kuat la aku mnjrit nmpknye,..huhu...skt tekak gle la aku mnjrit smpai smua org pndang siap snyum lg kot,..tp mmg hepi wlpn mhl sgt,..tp klo rmai msti lg best,.lengang gle kt funfair td.xrmai org pn...xrse kemeriahan tu,bising ngn lagu je,,mmg mcm genting highlands permainan dia tp genting ag best kot sbb sjuk n murah brbnding sni,...pape pom kitorg mmg enjoy~~>..^_^

Monday, 20 June 2011

memori yang tercipta

16/06/11..tercipta stu memori antara aku dan dak2 kls aku...ain,mona,intan dan anne ikt aku blik bercti,suzi dan ct lak bkik umh dorg tp kami nek stu bas,tpat kol2 ptg kami nek bas,mmg rse jauh sgt perjlnan tu sbb driver bwk slow gle,kami smpai lwt ptg..aku smpai kol6 lbh kt stesen bas kb,..

ni la tket kitorg..pnjg x?huhu...mmg pning smpai org yg kt kaunter tket tu pn tersnyum tgk gelagt kami...ari jumaat kami bgn awl pg utk prg ke munduk,.tkt lwt nti rmai org..dua buah kete g sne.smpai je kami sarapan kt grai atau kdai kopi munduk tu...mmg agk rmai,mcm biasa,,

ni lak mse kitorg da de kt perahu,xnmpk sgt kn air dia sbb mse ni kitorg snap pic smbil duduk...

tgkla betapa rMai nye org nk g munduk ni...

shopping sakan kt sne,,,murah2 je..:-)...
sebelah ptg jumaat lak prg ke kbmall...mkn2 je kt stu smbil cuci mata...
ari kdua:mlm g parkson jp then g wkf che yeh utk kli kedua...
bergmbar je lbh kt parkson ni...huhuhu...slbhnye de lg d fb...tgk la kt stu ek...ni la ksh kami slme 4 ari 3 mlm de d kb...thnx tok korg sbb sudi dtg umh aku...mmg hepi gile,,tk thu lak ble blh cti cmni kn...:-)

Wednesday, 15 June 2011

bermula la khdpan seorg plajar..

da lme rupanye aku x update blog ek..xsmpt sbnrnye..mse cti aritu plus ngn cti sek ank2 sdre aku blik.so xsmpat la nk update blog ne,,da lame da bersawang cmtu je...sem5 da bermula,dats mean aku da thun akhir kt sni.xsbr kot nk hbs bljr,.serabut je dp sni.tp yg psti aku xkn lpe ar kwn2 kls aku,yg byk berkgsi mcm2 rse dlm kls tu,suka duka,hmpir 3 thun bljr sme,tpu la aku xrse pape kn.tp kte msih de lbh kurng sthun tok hbskn mse bersme,.so lbh baik kte gne wktu yg de ni ngn  sebaik2nye,,rse jp je kn cti sem aritu,sebulan je kot..skrg da mle sem5,,kitorg smua dpt blok sme kcuali dak pstd ngn suksis.jauh skit la,...mmg jauh gle blok ktorg dr kls ni...pg2 da kena menapak pergi kls,blik lak tgh pns2...dgaan smua tu....mse cti sem bru2 ni.ank sdre aku adib eksiden,truk gkla muka dia byk kne clar2 then kt kpla byk gk..mmg agk trkjut la yela first time dlm fmly aku kena cmtu.,spe xtrkjut kn,,skrg alhamdulillah dia da ok...luka pn da byk da kring,,..skrg da mgu pertama kuliah aku,tp mcm2 hal yg jd,da la jadual kls cam serabut je..nth pape..huhuh...arp2 sem ni berjln lncr la mcm sem lps...da dua sem je lg tgl...pasni smua akn bwk haluan msing2.msti da ssh nk jmpe..esk nk blik umh jap..bwu dp ganu smgu da nk blik kelate..rndu umh,agpom klate xsme mcm ganu...kelate is de best..hihihi...;-)..