Blogger Backgrounds
style="background: url(http://thecutestblogontheblock.com/wp-content/uploads/2011/10/preciouspetalscopy.jpg) center top fixed no-repeat !important;">

slide

Tuesday, 21 June 2011

satu kisah di funfair 2011

selamat malam smua...

mlm td aku prg funfair ngn mona,ain n anne,,mula2 nk suh pak mat je dtg amik tp anne nk drive,so kitorg ber4 sewa kete...prg agk lwt,sbb rncang yg jdnye last minute je kot..sbnrnye dr mgu lps lg nk prg tp ye la kn mgu lps aku blik kmpg...mula kitorg singgah d mydin,igt nk msuk dlm mydin skli mydin ttup daa...dorg smua prg dinner...awl gle kot ttp,so mkn kt food court tu je la...




 ni smua gmbr mse pas mkn kt food court,,amik gmbr mse otw nk g kt kete,...huhu...xsmpai kt funfair lg....


 ni lak permainan first kitorg men,,mmg rse nk muntah,nk terbang pn de,,,smpai rse nk ngis je kt ats tu nk trun....huhu,..





permainan kedua mona dan anne je men,aku n ain mmg da surrender da..huhu...awl2 lg,mse ats kete bkn men lg smua nk men pe yg de kt funfair tu...tp ble da kne skli,.huhu,,,mmg serik gle ar,.






then kitorg msuk haunted house,nmpk kt lua mmg cam seram gle,tkt gle ar ble fkr nk msk aku siap pluk mona lg,,huhu..tp ble da msuk hampeh gle,..da la mhal,,kjp lak tu,,ps men haunted house kitorg men roaller coaster,terbaik la pusing bagai nk rak,,huhuhu..nk luruh jntung aku ni..








 then yg last kitorg men yg mmg trun tu mcm nk trbng ke bwh je,..tu nsb baik dia xtrun smua,mcm spruh2 je..klo smua mkin kuat la aku mnjrit nmpknye,..huhu...skt tekak gle la aku mnjrit smpai smua org pndang siap snyum lg kot,..tp mmg hepi wlpn mhl sgt,..tp klo rmai msti lg best,.lengang gle kt funfair td.xrmai org pn...xrse kemeriahan tu,bising ngn lagu je,,mmg mcm genting highlands permainan dia tp genting ag best kot sbb sjuk n murah brbnding sni,...pape pom kitorg mmg enjoy~~>..^_^

0 comments: