Blogger Backgrounds
style="background: url(http://thecutestblogontheblock.com/wp-content/uploads/2011/10/preciouspetalscopy.jpg) center top fixed no-repeat !important;">

slide

Friday, 22 July 2011

sweet 21...^_^

ari jumaat 22/07/11,cukup umr ku 21 thun..huhuhu...jp je rse kn...mse ni mmg dlm kte xsdr cpt je berlalu...thun ni aku smbut besday ngn ain,mona dn suzi..tqvm to suzi cz treat us..xtrbls jasa suzi..:-)...trm jgk kpd smua kwn2 aku yg xputs2 wish my bsday sma ada d fb atau hp...kali ni besday xd kek..huhu...nk bt cmne...redha je la..wlpn aku xmkn sgt kek tp xlengkap rsenye kan besday tnpe kek tu...ni antre gmbr2 yg smpat aku snap td kt giant kuala terengganu....
otw ke pizza..
aku n ain...sbuk plih mknan...
ain kusyuk plih makanan..smpai xthu nk plh mne
bakal model pizza..huhuh
model ustzah pilihan di piza,..huhu
comel x??huhuhu
huhuhu...kelakar tk??
chicken wing,,nyum,nyum.
chicken baked rice...not bad la rse dea
lasagna,,,ni mona pnye
pizza hawaian chicken
byk x kitorg mkn??licin kot,..huhu
muka penat mnghabiskan makanan..huhu
nothing to say:-)
cke cangat2...huhu
ber3..sbb suzi jual mahal tyme nk amik gmbr ber4..huhu
ske sgt kalo dpt bergmbr ek?
bakal pekerja di pizza

0 comments: