Blogger Backgrounds
style="background: url(http://thecutestblogontheblock.com/wp-content/uploads/2011/10/preciouspetalscopy.jpg) center top fixed no-repeat !important;">

slide

Saturday, 11 February 2012

siku ku sAKIt

petang tadi kitorang bermain game,.sape 'kitorang' yang aku maksudkan ialah aku sendiri,ain,mona,anne,jannah,fatin,lina n syera.mula-mula main bola kaki tiga.main kejap je dah pancit,memang penat gila lah,huhu.tak larat kot nak lari,at the last aku mengalah je dari dikejar.and then kami bermain getah,memang best sangat2 plus dah lama tak main,dulu teringat dekat kampung selalu main petang-petang.sungguh indah saat tu.aku memang main sungguh-sungguh petang tadi dah alang-alang nak main kan.huhu..berapa kali kot aku terbaring jatuh tergolek atas rumput tapi seriously im so excited,bila malam menjelma badan-badan aku dah sakit,terutama pinggang aku,dan siku aku rasa sakit sangat.mungkin kesan jatuh tadi kot.masa main dan lepas main tak rasa apa-apa.dah malam mula lah semua sakit-sakit.tapi nak buat macam mana terima jelah kan.sekarang dah pukul3 pagi tapi kami (mona,lina,jannah,ain) masih bersengkang mata membuat tesis yang perlu di submit ari ahad ini iaitu 12/2/2012.disebabkan selama ni tesis kami buat dengan tidak bersungguh-sungguh so malam ni terpaksa lah bertungkus lumus untuk siapkan sebelum tarikhnya kerana tanpa tesis ini kami tidak boleh graduate.mungkin sekarang amat-amat perit kami rasakan untuk menyiapkan tesis ini tapi bila lepas ini kami akan mengenangkan saat ini bila semua dah berjauhan nanti.cerita pasal berjauhan ni.aku hanya ada dua minggu lagi selepas tu aku akan cuti study week selama seminggu and then aku akan exam sebanyak lima paper sebelum menghabeskan pelajaran aku di unisza selama tiga tahun.exam kali ni agak mencabar sebab memang tak ada gaps pun.tapi takpe lah cepat sikit kot habis.memang tak sabar rasanya nak habiskan pelajaran di bumi unisza ni.terlalu banyak kenangan pahit sepanjang belajar disini.tapi aku dapat kenangan yang paling istimewa iaitu berjumpa dengan kawan-kawan sekelas yang sangat gila-gila.kadang-kadang kerisauan ini di timbuk di hati kecil adakah aku akan dapat serasikan diri di tempat lain sepertimana aku serasi dengan kawan-kawan aku dalam kelas diploma pentadbiran islam.apa-apa pun dalam masa yang amat singkat yang ada ni aku ingin sangat habiskan masa dengan semua kawan-kawan aku agar aku dapat ciptakan kenangan dan habiskan masa bersama mereka sebelum semua masing-masing pulang ke tempat asal,thats my wish..^_^

0 comments: