Blogger Backgrounds
style="background: url(http://thecutestblogontheblock.com/wp-content/uploads/2011/10/preciouspetalscopy.jpg) center top fixed no-repeat !important;">

slide

Friday, 2 March 2012

sayang kamoo kerana ALLAH

fuh sudah agak lama blog ini tak diupdate.memang bersawang.disebabkan kebizian dengan final,nak kejar tarikh tesis lagi before this,apa-apa pun alhamdulillah tesis telah selamat di hantar,moga mendapat keputusan yang tidak mengecewakan.amin..kini aku dalam minggu belajar atau lebih dikenali sebagai 'stduy week'..nama je study week tapi entah apa yang aku study aku pun tak tahu,study fb,novel,twitter and etc.memang terok lah aku ni,huhu.dah sem akhir pun still macam ini jugak,minggu sudah kami aka pti baru sahaja selesai membuat satu lawatan jelajah siswa ke DBKL n KWSP..sungguh aku memang seronok mengikuti program tu.semuanya memberikan komitmen yang sangat hebat.pelajar lelaki kelas kami sangat-sangat mengambil berat.dan pelajar-pelajar perempuan pula sangat berdedikasi.Pagi tu kami pergi DBKL,memang mendapat sambutan dari pihak mereka,sambutan yang sangat memberansangkan kami.sungguh terkejut bila orang atasan mereka memberikan komitmen dan sanggup turun padang untuk meluangkan masa bersama kami..kami sangat hargai jasa baik En Sophian dan En Khairul dan yang lain2.Lepas lunch kami semua bergerak ke KWSP pula,dekat KWSP sambutan nya sama dengan DBKL.Puan yang bagi speech pada kami semua umpama lecturer.sangat mengambil berat tentang macam mana keadaan kami..pada waktu malam pula kami semua pergi The Mines,esoknya pergi ke UIA..Kami beruntung mendapat driver2 yang tersangat sporting iaitu Pok Lan n Pok Yo,sungguh gelagat mereka sangat mencuit hati,kami bertuah mendapat driver yang sangat peramah macam tu.layan kitorg sperti anak sendiri..tapi yang sedihnye bila otw balik tu ramai yang dah tak ada,masing-masing turun ke destinasi.sungguh waktu itu aku rasa ingin sangat menangis.sedih akan perpisahan yang berlaku.walau aku cube kuatkan hati tapi ia tetap terkesan di hati kecilku ini.kawan-kawan yang tinggal dalam bas tu pun seakan merasai perkara yang sama.pergi dan pulang sangat berbeza.hati ini tak mampu menahan sebak melihat kawan-kawan yang pergi seorang demi seorang.tapi harus akur dengan lumrah kehidupan..sekarang semua warga pti bacth 09/10 sedang struggle untuk final exam yang bakal kami duduki pada 5/3/12 until 12/3/12.doakan kami semua berjaya ye..

p/s::tak sabar nak pergi sarawak lepas exam..^_^

jejaka pti

suka tengok pic ni^^

inilah dia pok lan n pok  yo..driver kami

perintisian unisza..luv u all

time prg ramai n meriah je:-D

bila balik da kosong smua seat.sunyi sepi:-(

mr froggy ku digntung oleh pokyo..huhu

0 comments: